Actualitat
Actualitat
Javajan. La subvenció Kit Digital per autònoms i empreses de menys de 50 treballadors s’ha ampliat fins a finals de 2024

Aprofita aquesta increïble oportunitat de digitalitzar el teu negoci! Gràcies als fons europeus “Next Generation EU”, pots obtenir fins a 12.000 € per a dur a terme solucions digitals com una pàgina web, comerç electrònic, xarxes socials per un any, gestió de clients, gestió de processos, posicionament SEU, entre altres.

No esperis més, aquestes subvencions són a fons perdut i estan dissenyades per a ajudar petites i mitjanes empreses a fer el salt a la digitalització. Així mateix, les associacions o entitats que disposin d’IAE (Impost d’Activitat Econòmica) també podran beneficiar-se del Kit Digital.

kit digital fondos europeos

Estàs buscant crear una nova pàgina web o millorar la teva presència en línia? T’agradaria començar a vendre a internet? Tenim una gran oportunitat per a tu! El govern espanyol va ampliar els terminis i va informar que ara podràs sol·licitar l’ajuda fins al 31 de desembre de 2024.

Recorda que a Javajan, ens encarreguem de la gestió administrativa i et guiem en cada pas del procés fins que puguis gaudir de les teves solucions digitals totalment operatives.

Algunes de les solucions disponibles a triar són:

  • Gestió d’una xarxa social per un any
  • Desenvolupament de pàgina web
  • Programació d’un e-commerce (comerç electrònic)
  • Posicionament orgànic en cercadors (SEO)
  • Desenvolupament de MarketPlace
  • Gestió de clients
  • Gestió de processos

Tingues en compte que les subvencions són limitades, no et quedis sense la teva! Aprofita aquesta oportunitat única per a portar el teu negoci al següent nivell amb solucions digitals avançades. Per a més informació, envia’ns un mail a info@javajan.com.

Estem a la teva disposició per a ajudar-te!

També et pot interessar veure alguns dels projectes ja realitzats amb el Kit Digital: 

Entradas Relacionadas