Projectes
Projectes

SEO per la botiga en línia de CATIM S.L

  • Client:
    Catim SL
  • March 2023
  • SEO
Visit website
SEO per la botiga en línia de CATIM S.L

Estem molt contents de presentar-vos el nostre nou projecte de posicionament SEO per la pàgina www.tonercatim.cat de l’empresa Catim S.L. en el qual estem actualment treballant.

Com molts saben, Catim és una empresa dedicada a la venda en botigues físiques i en línia de tintes i cartutxos per a impressores i servei tècnic. Des de Javajan, estem encantats de poder ajudar-los a millorar la seva visibilitat en línia gràcies a la subvenció del Kit Digital.

En primer lloc, ens agradaria explicar una mica més detalladament què és el SEO i per què és tan important. SEO significa Search Engine Optimization o en català, Optimització de Motors de Cerca. En poques paraules, és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca com Google, Bing o Yahoo, entre altres.

És important destacar que el SEO no és una tasca senzilla, ja que existeixen moltes variables que influeixen en el posicionament d’una pàgina web. Per aquesta raó, és crucial comptar amb professionals experimentats en el tema, i a Javajan, ens enorgulleix tenir un equip d’experts en SEO que estan llestos per ajudar a empreses com Catim S.L.

Página web Catim

En aquest projecte, ens estem enfocant en diferents estratègies de SEO, com ara la recerca de paraules clau, l’optimització de continguts i la construcció d’enllaços. Aquestes estratègies ens permetran millorar la visibilitat de www.tonercatim.cat en els resultats de cerca i augmentar el trànsit orgànic del seu lloc web.

Finalment, ens agradaria esmentar que estem molt agraïts de poder realitzar aquest projecte gràcies a la subvenció del Kit Digital. Aquest programa ha estat una gran ajuda per a moltes empreses, per la qual cosa continuem convidant a més pimes a apuntar-se a sol·licitar el Kit.