Solucions Kit digital

Solucions Kit digital

logo-kit-300x119Serveis de Internet Javajan SLU (NIF: B61950127) ha aplicat per a ser agent digitalitzador autoritzat per a oferir solucions digitals, subvencionades al 100% i vinculades a la convocatòria d’ajudes del Programa Kit Digital, dels fons europeus Next Generation EU” dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.

I que és el Kit Digital?

Kit Digital és un programa públic d’ajudes econòmiques amb la finalitat d’implantar solucions digitals en negocis perquè puguis fer-lo evolucionar gràcies a la tecnologia.

Un dels principals avantatges del programa és que ets tu qui tries en tot moment. Amb el Kit Digital tindràs accés a un gran catàleg de solucions digitals i agents digitalitzadors en el qual podràs triar el que més s’ajusti a les teves necessitats. Estalviar temps i diners, millorar la productivitat, optimitzar la gestió dels teus clients o augmentar les vendes gràcies a un millor ús del màrqueting són alguns exemples de què aconseguiràs gràcies a la digitalització de la teva empresa.

Les ajudes públiques del Kit Digital són finançades amb els fons «Next Generation UE», amb les quals el Govern pretén impulsar la digitalització del teixit empresarial espanyol. Les empreses i els autònoms podran demanar aquests «bons digitals» per a contractar solucions tecnològiques a través dels agents digitalitzadors i optimitzar amb elles els seus negocis.

Logos relacionados con el Kit Digital