Serveis

Serveis

Desenvolupament web

Desenvolupem pàgines web a mida a partir de les necessitats de cada client amb excel·lents gestors de contingut.
Més informació

Desenvolupament app

T’assessorem per convertir la teva idea de negoci en una aplicació mòbil intuïtiva i funcional.
Més informació

Màrqueting digital

T’ajudem i t’aconsellem per aconseguir un bon posicionament i enfocar una bona estratègia de màrqueting.
Més informació

Allotjaments i dominis

Posem al teu abast tots els recursos d’allotjament amb una combinació òptima entre potència, fiabilitat i preu.
Més informació

També oferim...

Marca blanca

Tenim una llarga trajectòria de col·laboració amb estudis de disseny i agències de comunicació. Comprenem les seves necessitats i exigències, i donem una resposta plenament satisfactòria i confidencial. Més de 80 estudis de disseny ja han confiat amb nosaltres.

Serveis legals

Javajan ofereix el servei d’adaptació a la LOPD, a la LSSICE i el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) amb el suport d’una empresa tecnològica i d’un grup d’advocats especialistes en dret de les noves tecnologies.

Manteniment web

Posem a la disposició dels clients, els contractes de manteniment on queden assignades un nombre d’hores anuals (a un preu/hora més reduït) que el client podrà utilitzar sol·licitant a Javajan la realització de feines puntuals.

Projectes interns

Plataforma de fidelització

Moneder, és una plataforma de fidelització per a comerços i associacions que permet incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi o d’una associació de comerciants. Els clients reben gratificacions en forma d’euros d’associació o punts de comerç.

Més informació

Gestió de venda d’entrades

YesWeTicket, és un servei orientat a la gestió, promoció i venda d’esdeveniments que ofereix una eina de gestió altament potent, robusta, configurable i escalable, proporcionant a l’entitat contractant, l’accés a una plataforma de venda/reserva d’entrades de manera àgil i segura.

Més informació

Gestió de mercats sedentaris

Mercagest, és una plataforma digital en constant evolució que optimitza la gestió dels Mercats de venda no sedentària de qualsevol municipi. Permet gestionar diversos mercats del municipi, compartint les dades i l’històric dels mercats, de les parades i dels titulars assignats, des d’una sola aplicació.

Més informació