Actualitat
Actualitat
Javajan. Les pimes de 0 a 2 treballadors ja poden inscriure’s en el Kit Digital

Si ets autònom o tens fins a dos treballadors… Enhorabona! Ja pots accedir a la subvenció del Kit Digital. Segons va informar el Govern d’Espanya a través del BOE, a partir del 20 d’octubre, les pimes del segment III, estan habilitades per a sol·licitar el bo digital de 2.000 €.

Recordem que en els últims informes de l’Observatori Nacional de Tecnologia i Societat (ONTSI), organisme públic vinculat al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, va dir que els autònoms d’Espanya estan per sota de la mitjana europea en matèria de digitalització:

Només un 9% dels autònoms i pimes amb menys de 10 treballadors usa serveis en el núvol, un 29% té web i un 35% és present en les xarxes socials”, va revelar l’ONTSI, per la qual cosa l’aplicació d’aquesta subvenció serà fonamental per a l’adopció de solucions de digitalització disponibles en el mercat.

Des de Javajan, animem a les empreses a apuntar-se ràpidament, ja que hi ha un pressupost de 500 milions d’euros, que no trigarà a esgotar-se.

A més, amb aquesta nova convocatòria, ja queden obertes les inscripcions dels tres segments, permetent a qualsevol empresa de 0 a 50 treballadors sol·licitar la subvenció.

  • Segment I: Per a empreses de 10 a 50 empleats, el benefici és de 12.000 €.
  • Segment II: Per a empreses de 9 a 3 empleats, el benefici és de 6.000 €.
  • Segment III: Per a autònoms o empreses de 0 a 2 empleats, el benefici és de 2.000 €.

A Javajan, com a Agents Digitalitzadors, estem capacitats per a tramitar la subvenció, aquest servei no té càrrec i és una opció molt recomanable per a evitar errors.

Així mateix, estem preparats per a oferir, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti.

Algunes de les solucions disponibles a escollir són:

  • Gestió d’una xarxa social per un any
  • Desenvolupament d’una pàgina web
  • Desenvolupament d’un e-commerce
  • Posicionament orgànic en cercadors (SEO)

Per a més informació, envia’ns un mail a info@javajan.com.

Entradas Relacionadas