Projectes
Projectes

Pàgina Web i Gestió de Xarxa Social LinkedIn per a Gestorelló

  • Client:
    Gestorelló
  • February 2023
  • Disseny web
Visit website
Pàgina Web i Gestió de Xarxa Social LinkedIn per a Gestorelló

En aquesta ocasió presentem un nou projecte desenvolupat per Javajan i subvencionat pel Kit Digital. Es tracta d’una pàgina web per a la constructora Gestorelló i la gestió d’una xarxa social, dissenyat per millorar la presència en línia de l’empresa i augmentar el seu abast a LinkedIn per 12 mesos.

Respecte al lloc web de Gestorelló, ha estat creat amb l’última tecnologia en programació, la qual cosa garanteix una experiència de l’usuari òptima i una navegació intuïtiva. A més, la pàgina s’adapta a tots els dispositius mòbils, la qual cosa permet als usuaris accedir a ella des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

D’altra banda, Javajan ha dissenyat una estratègia de contingut completa per a millorar la presència en línia i quotidiana de Gestorelló a la xarxa social per a empreses i professionals LinkedIn. S’inclouen accions com la creació i publicació de contingut rellevant, sobretot obres realitzades, en muntatges format vídeo i imatge gràfica. Tot això amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat de la constructora i enfortir la seva marca a la xarxa social.

En resum, aquesta és l’oportunitat per a Gestorelló de millorar la seva presència a internet a cost 0 gràcies al Kit Digital. També tenen la possibilitat de publicar ocupacions, contactar nous clients i altres empreses per fer sinergies.

KIT DIGITAL

Si tens una empresa de 0 a 50 treballadors, encara ets a temps de sol·licitar la teva subvenció. A Javajan, com a Agents Digitalitzadors, estem capacitats per tramitar l’ajuda i posteriorment brindar, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti. Aprofita aquesta oportunitat! Escriu-nos a info@javajan.com.

També et pot interessar: