Actualitat
Actualitat
Javajan. Descobreix com impulsar les teves xarxes socials amb les ajudes del Kit Digital

Segurament has notat que avui dia les xarxes socials són una peça clau en l’estratègia de comunicació i màrqueting de moltes empreses. Encara que requereixen dedicació i temps, ofereixen una oportunitat única per a construir i promoure la nostra marca, arribar a una audiència més àmplia, interactuar amb els clients i augmentar la visibilitat dels nostres productes i serveis.

És per això que comptar amb un pla de mitjà social és tan important, i el programa Kit Digital ho sap. Per això, inclou una categoria específica dedicada a la gestió de xarxes socials. L’objectiu és que la teva empresa pugui desenvolupar-se en una plataforma social determinada, al llarg d’un any, amb un pressupost màxim de 2.500 € per a aconseguir-lo.

Què inclou la solució de XXSS del Kit Digital?

Amb el mitjà social Pla del Kit Digital, tindràs una estratègia de xarxes socials que estarà alineada amb la missió i visió de la teva empresa, perquè sigui rellevant i connecti amb els teus possibles clients i fidelitzi aquells que ja ho són.

El monitoratge de les teves xarxes socials serà periòdica, per a controlar els impactes de les teves accions i assegurar-te que estàs complint amb els objectius de la teva estratègia.

I perquè no hagis de preocupar-te per la gestió dels teus perfils en xarxes socials, l’Agent Digitalitzador que triïs s’encarregarà d’administrar almenys una d’elles, publicant entre 4 i 5 publicacions al mes.

Redes Sociales Kit Digital

Obtenir la subvenció

Si tens una empresa de 0 a 50 empleats, encara ets a temps de sol·licitar la teva subvenció. A Javajan, com a Agents Digitalitzadors, estem capacitats per a tramitar l’ajuda i posteriorment brindar, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti Aprofita aquesta oportunitat! Escriu-nos a info@javajan.com.

També et pot interessar:

 

 

Entradas Relacionadas