Projectes
Projectes

Pàgina web per a Calada

  • Client:
    Calada Hilados
  • January 2023
  • Desenvolupament web
Visit website
Pàgina web per a Calada

Estem emocionats de presentar la nova web desenvolupada per Javajan per a la fàbrica de filats Calada, situada a Santa Eugènia de Berga, Barcelona. Aquest lloc web s’ha tornat realitat gràcies a la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.
L’empresa ha estat una de les primeres a aplicar l’ajuda, i pocs mesos després ja comptava amb la solució resolta a cost zero.
En la nova web, l’usuari podrà conèixer la història de la fàbrica, així com els seus productes, les qualitats que treballen i les tecnologies que empren. A més, s’ha posat en valor l’aportació que realitzen cap al medi ambient, amb una secció que parla exclusivament de la sostenibilitat.
El lloc compta amb set seccions en total i traduccions en quatre idiomes: castellà, català, francès i anglès. També es trobarà la informació de contacte i la connexió amb la seva pàgina de LinkedIn.
Aquesta web d’última tecnologia és responsive, és a dir, que s’adapta a tots els dispositius. Al seu torn, contempla les polítiques de cookies, complint amb la llei.

Per a l’equip de Javajan, ha estat molt motivador treballar amb l’empresa Calada, per això, no et perdis l’oportunitat de conèixer més el seu lloc i també sobre la seva empresa.

Kit Digital

D’altra banda, si tens interès a obtenir un lloc web amb aquestes característiques i tens una empresa de 0 a 50 treballadors, ets a temps de sol·licitar la subvenció del Kit Digital. En Javajan, com a Agents Digitalitzadors, estem capacitats per a tramitar l’ajuda i posteriorment brindar, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti. Aprofita aquesta oportunitat!
Per a més informació, envia’ns un mail a info@javajan.com.