Actualitat
Actualitat
Javajan. Kit Digital: Les pimes de més de 50 treballadors podrien accedir a les ajudes

Bones notícies per a les empreses de més de 50 treballadors d’Espanya, la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, va anunciar dimecres passat 31 de maig que el Govern ha decidit ampliar les ajudes del Kit Digital. La subvenció que possibilitava que empreses de 0 a 50 empleats puguin digitalitzar-se, ara podria aconseguir a les pimes més grans.

Segons van indicar des del govern, les pimes que compleixin amb aquest requisit podran optar per bons d’entre 25.000 i 29.000 euros per a finançar el seu procés de digitalització. Aquests fons formaran part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que serà aprovada pel Consell de Ministres i enviada a Brussel·les la setmana vinent.

kIT digital

Aquesta iniciativa suposarà la mobilització de 7.700 milions d’euros addicionals en transferències i 84.000 milions d’euros en préstecs, que se sumaran als 70.000 milions d’euros assignats en la primera fase del Pla. Amb aquesta ampliació del Kit Digital, el Govern busca brindar un impuls econòmic a les pimes, facilitant el seu accés a recursos financers que els permetin abordar la transformació digital dels seus processos i serveis.

Des de Javajan, ens alegra informar aquesta novetat, ja que com a Agents Digitalitzadors Autoritzats, estem llestos per a brindar les millors solucions a aquest nou grup d’empreses, com ho fem des de fa un any amb empreses de 50 a 0 treballadors.

Algunes de les solucions disponibles a triar són:

  • Gestió d’una xarxa social per un any
  • Desenvolupament de pàgina web
  • Programació d’un e-commerce (comerç electrònic)
  • Posicionament orgànic en cercadors (SEO)
  • Desenvolupament de MarketPlace
  • Gestió de clients
  • Gestió de processos

Per a més informació, envia’ns un mail a info@javajan.com Estem a la teva disposició per a ajudar-te!

Entradas Relacionadas