Actualitat
Actualitat
Javajan. Prop del 50% de les PIMES de Catalunya han sol·licitat les solucions del Kit Digital

Segons ha informat red.es, més de 10.000 empreses d’entre 10 i 19 empleats han demanat el bo digital per a la digitalització del negoci.

El 15 de març passat es va obrir la convocatòria perquè les PIMES d’Espanya puguin accedir a un ajut econòmic, amb la finalitat de fomentar la digitalització de les empreses.

Dos mesos després, la vicepresidenta primera i Ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, va informar que el 45% de les PIMES entre 10 i 49 empleats a Catalunya ha sol·licitat els bons del Kit Digital del Pla de Recuperació.

Segons va indicar la mandatària “això és un símptoma molt positiu que les empreses volen invertir en el seu futur, es volen modernitzar i aprofitar els fons europeus”.

Red.es va comunicar que Catalunya compta amb un total de 24.176 empreses amb un volum de 10 a 49 empleats. “A prop d’11.000 volen digitalitzar la seva empresa, i per això han sol·licitat el bo del programa Kit Digital”, van assenyalar.

JAVAJAN AGENT DIGITALITZADOR

És important aclarir que les solucions del Kit Digital només podran ser brindades per les agències que estiguin autoritzades per gestionar-les.

En el nostre cas, com a agents digitalitzadors, podem ajudar-lo a sol·licitar la subvenció ia posteriori desenvolupar les solucions digitals subvencionables com:

  • Lloc web i presència a Internet
  • Comerç electrònic
  • Gestió de xarxes socials
  • Gestió de clients
  • Gestió de processos etc.

La sol·licitud de la subvenció és molt senzilla, ja que ni tan sols cal definir amb qui i amb què s’invertiran els 12.000€. Això es defineix en les fases següents.

Podeu trobar més informació a https://javajan.es/kit/ o podeu enviar un correu electrònic a kit@javajan.com

 

Entradas Relacionadas