Actualitat
Actualitat
Javajan. Obtingui una botiga en línia gratuïta amb Moneder

Les compres per internet faciliten la vida dels consumidors, sobretot en els darrers anys. Per aquesta raó, a Moneder es creu que és fonamental que un comerç físic també tingui la seva botiga en línia, on pugui vendre els seus productes o serveis.

Des d’aquesta convicció, l’empresa va llançar la possibilitat que qualsevol comerç d’Espanya pugui aconseguir el seu Ecommerce de forma gratuïta fent clic en aquest enllaç: moneder.shop.

En el cas dels comerços que ja formen part de la plataforma de fidelització de Moneder, podeu accedir a aquest enllaç des de la intranet de l’entitat gestora. A més, en formar part de la plataforma de fidelització Moneder, els seus clients compartiran gratificacions a la botiga física i a la botiga en línia. També podran pagar amb els euros Moneder adquirits amb la targeta de fidelització.

Quines són les condicions per obtenir l’Ecommerce de Moneder?

Tal com diu a la pàgina, sobre les vendes de la botiga en línia, Moneder aplicarà una comissió del 3% + IVA i es realitzaran les liquidacions cada 15 dies. Així mateix, l’empresa s’encarregarà del transport a través de Correus.

Què passa si el comerç vol treballar amb el seu propi TPV i estalviar-se aquest 3% de comissió?

Aquesta opció també és possible, així el comerç podrà escollir la seva pròpia agència de transport i el seu domini, del tipus “nom_que_la teva_elijas.com”.

Per optar per aquesta proposta, s’indica que es comuniquin via mail a comercial@moneder.com, i amb molt de gust l’equip resoldrà els dubtes.

El comerç pot fer ús del Kit Digital per tenir un Ecommerce més personalitzat

Si el comerç vol tenir una botiga en línia més personalitzada, Moneder dona la possibilitat de desenvolupar-li un Ecommerce amb més prestacions, 100% subvencionat, mitjançant l’ajuda del Kit Digital.

Moneder són agents digitalitzadors, per això s’encarreguen de tot.

Els comerços són a temps de digitalitzar els seus negocis. Per a més detalls, contacteu via correu o a les seves xarxes socials.

 

Entradas Relacionadas