Actualitat
Actualitat
Javajan. Kit Digital: D’aquí poc s’obre la convocatòria per a empreses de 3 a 9 empleats

Estem pocs dies de l’obertura de la segona convocatòria al Programa d’Ajudes “Kit Digital” de fons europeus “Next Generation EU”.

En aquesta oportunitat, seran les PIMES de 3 a 9 treballadors, els qui podran beneficiar-se fins a 6.000 euros per a invertir en solucions digitals per als seus negocis.

Després de l’èxit de la primera convocatòria, que recordem, estava apuntada a empreses de 10 a 50 treballadors de tota Espanya, amb una subvenció fins a 12.000 euros, es pretén repartir 500 milions d’euros més a fons perdut en a aquest segon segment.

En Javajan, com a Agents Digitalitzadors, ja comencem a desenvolupar les solucions de les empreses més grans que ens han triat, i actualment estem convocant a les PIMES amb menys de 9 treballadors.

Com a agència, ens hem capacitat per a poder tramitar-vos de manera gratuïta la subvenció, i després procedir a oferir els nostres serveis:

  • Pàgina web.
  • E-commerce.
  • Gestió de xarxes socials per un any.
  • Gestió de clients, CRM.
  • Gestió de processos, etc.

Ens avalen més de 20 anys d’experiència en el sector, i un gran equip de treball, la professionalitat i la dedicació del qual, garanteix solucions d’excel·lent qualitat.

Per a més informació sobre el Kit, podeu prémer aquest enllaç  javajan.es/kit/ o completar aquest Formulari de sol·licitud serveis. Ens comunicarem immediatament per a començar a treballar junts. 

Entradas Relacionadas