Actualitat
Actualitat
Javajan. Kit Digital: S’amplien 6 mesos la presentació de subvencions per a pimes d’entre 10 i 50 treballadors

Degut all gran èxit de la convocatòria de les subvencions de Kit Digital, amb una alta demanda de sol·licituds, el Govern ha anunciat que les petites i mitjanes empreses d’entre 10 i 50 treballadors tindran sis mesos més per a sol·licitar les seves ajudes del Kit Digital, orientades al suport per a la digitalització dels negocis. La convocatòria estarà oberta fins al 15 de març de 2023 a les 11 hores.

L’anunci d’aquest nou termini respon a la voluntat d’aconseguir que cap empresa es quedi enrere a l’hora de treure avantatge d’aquestes subvencions del fons europeu Next Generation EU.

kit digital fondos europeos 

L’ampliació va acompanyada d’un augment del pressupost, passant de 500 a 600 milions i una previsió que fins a 50.000 empreses es beneficiïn d’aquests fons.

Per tant, si vols apostar per solucions de digitalització per al teu negoci, encara hi ets a temps. Avui dia s’han concedit 21.000 ajudes. Perdràs la teva oportunitat?

A Javajan, com a agents digitalitzadors acreditats, podem oferir-te una gran varietat de solucions: pàgina web, ecommerce, xarxes socials, posicionament a internet, gestió de processos, etc. Són solucions finançades al 100% per la subvenció, de manera que no has d’avançar diners en cap cas. A més a més, t’ajudarem en el procés de sol·licitud de la subvenció, sense cap cost afegit.

Obert també el tram de 3 a 9 treballadors

El passat 2 de setembre també es va obrir la segona convocatòria del programa Kit Digital per al tram d’empreses d’entre 3 i 9 treballadors amb finançament, en aquest cas, de 6.000 euros.

Vols rebre la teva ajuda del Kit Digital? Escriu-nos a kit@javajan.com i t’explicarem els passos a seguir. Recorda que t’ajudarem a tramitar la subvenció sense cap cost ni compromís.

Entradas Relacionadas