Actualitat
Actualitat
Javajan. Google adverteix a les pàgines sense HTTPS

 

Google ha establert com a data límit el juliol de 2018 per actualitzar totes les pàgines web a “HTTPS”. A més, Chrome advertirà als usuaris si el lloc que estan visitant no és segur.

Si la versió de Chrome 56 ja va incloure millores per les webs, la futura versió 68 de Chrome serà més restrictiva i les webs que no comptin amb el protocol https seran catalogades a la barra de direccions de Chrome com a pàgina insegura. Tots els llocs web http mostraran aquesta advertència, per això l’anunci de Google va ser ferm a impulsar la iniciativa “La web segura està aquí per quedar-se”.

Google

L’objectiu d’aquesta versió serà que els usuaris es puguin adonar que es troben en una web que pot comprometre la seva seguretat, informació i equip. És per això, que Emily Schetcher, de l’equip de Google Chrome, va parlar d’això al bloc de seguretat de Google:

Durant els últims anys, hem avançat cap a una web més segura al voler defensar-se perquè els llocs adopten l’encapçalament HTTPS. I dins del darrer any, també hem ajudat als usuaris a comprendre que els llocs HTTP no són segurs. A partir del juliol de 2018 amb la publicació de Chrome 68, Chrome marcarà totes les webs HTTP com a “no segures”.

A més, la companyia afirma que el 81 de les 100 pàgines d’internet més visitades utilitzen el protocol HTTPS, que el 68% del tràfic de Windows i Android es troba protegit i que més del 78% del tràfic de Chrome a iOS i Mac està protegit. Tot i això, queden molts llocs sense certificat de seguretat.

A Javajan us podem donar resposta i solució per actualitzar totes les pàgines web que actualment no tenen el certificat HTTPS per tal que sigui molt més fàcil fer aquest canvi.

Entradas Relacionadas