Actualitat
Actualitat

Errors que no agraden a Google

  • 21 de February de 2018
Javajan. Errors que no agraden a Google

 

La prioritat de moltes pàgines web és aconseguir un bon posicionament orgànic per tal d’aparèixer a les primeres pàgines de Google. És per això, que avui us expliquem 9 errors que els desenvolupadors web no haurien de cometre per evitar que el posicionament orgànic sigui desfavorable.

 

1.No ser responsive: Cada vegada és més important tenir un disseny responsive pels nostres llocs web, per això les webs que no estiguin optimitzats per a mòbils no es tindran en compte en els resultats de cerca de Google.

2. No hi ha prou enllaços interns: No vincular els enllaços de la teva pàgina web pot ser un altre error perquè Google tingui l’oportunitat de penalitzar el teu lloc web.

3. Temps de càrrega lent: Cal aconseguir tenir una pàgina web amb un temps de càrrega baix, per això és aconsellable optimitzar els llocs web.

4. Imatges pesants: Google valora la resolució de les pàgines web, per tant, cal fixar-se amb l’optimització de les imatges. S’haurien de comprimir (amb programes com TinyJPG) o afegint etiquetes ALT a les imatges.

5. No optimitzar les pàgines mòbils: A mitjans d’aquest any apareixerà una nova actualització que afectarà les pàgines que proporcionin una lenta carrega a partir dels dispositius mòbils.

6. Excés d’anuncis: Evitar tenir una web sobrecarregada d’anuncis o anuncis del tipus popup, que no agraden massa a Google.

7. Enllaços trencats: Cal vigilar els enllaços trencats perquè és un senyal per a Google que el teu bloc està abandonat, per això cal tenir precaució amb aquests enllaços i eliminar-los al més aviat possible.

8. Continguts duplicats: Google no li agrada que apareguin continguts duplicats i els pot arribar a penalitzar en el seu posicionament. Cal destacar, que hi ha eines o plugins per buscar i detectar si la pàgina conté continguts duplicats.

9. No tenir el certificat HTTPS: A partir del juliol d’aquest any Google advertirà als usuaris si el lloc on estan visitant no és segur, ja que com bé han afirmat “La web segura està aquí per quedar-se”.

Amb aquests errors i entre d’altres, cal tenir precaució per tal que Google no empitjori el posicionament del teu lloc web i perdre un bon lloc en els buscadors.

Entradas Relacionadas