Actualitat
Actualitat
Javajan. Màrqueting automatitzat amb SendinBlue

 

El màrqueting automatitzat és el canal de comunicació idoni per oferir continguts de qualitat i rellevants, per tal d’aconseguir futurs clients i posteriorment la seva fidelització. A continuació, us exposem una de les plataformes de màrqueting automatitzat: SendinBlue.

SendinBlue ofereix serveis de màrqueting automatitzat per crear escenaris que permeten un contacte personalitzat i comunicar-se millor amb els clients actuals i potencials. Els escenaris són una sèrie d’accions (enviament de missatges) i condicions vinculades a una etapa en el recorregut del client.

Per començar t’ofereixen una biblioteca d’escenaris adaptats a totes les empreses i poder provar cada escenari per veure quin s’adapta millor a l’empresa i utilitzar el propi correu de prova per previsualitzar la newsletter. Alguns dels molts serveis que ofereix aquesta plataforma són els següents:

– Permet enviar correus electrònics a partir d’una subscripció. Enviar grans quantitats d’ e-mails, fer-ne seguiment, realitzar informes sobre el lliurement (obert, clicat, donat de baixa).

– Gestió de contactes. Administrar, segmentar i millorar la base de contactes. Pots filtrar els contactes en funció dels criteris sociodemogràfics i sobre el seu comportament.

– Créixer sense límits, eines sense límits. Millorar la base de dades gràcies a formularis de subscripció completament personalitzables.

– Creació de newsletters. Et permet triar i personalitzar un model d’e-mail per crear fàcilment una bona newsletter, per això no és necessari tenir coneixements d’HTML.

– Dispositius mòbils. És un editor de disseny adaptatiu que et permet crear d’una forma senzilla e-mails que s’adaptin a tots els dispositius mòbils.

– Seguiment i anàlisi de les campanyes. Et permet analitzar i optimitzar les campanyes en temps real. Et proporciona informes de campanyes complets per analitzar els resultats.

– Permet assegurar que el remitent rebrà el missatge a la safata d’entrada. Té una entrega òptima, és a dir, et pots assegurar que els missatges de creació del compte, confirmació de la comanda, o altres, arriben a la safata d’entrada dels destinataris.

SendinBlue és una bona opció per dur a terme el màrqueting automatitzat d’una empresa i aconseguir conversions personalitzades per a cada subscriptor.

Entradas Relacionadas