Actualitat
Actualitat
Javajan. Coneix les tendències en disseny web d’aquest 2019

 

El 2019 comença amb noves tendències en el sector del disseny web, un sector que canvia contínuament i ens ofereix noves tendències constantment.

A continuació n’exposem algunes d’elles:

 • Animacions

El fet de captar l’atenció als usuaris i el seu interès, les animacions són una bona opció, ja sigui animant el fons de la web, a partir d’imatges, formes, seccions, etc. Permetrà que la pàgina web sigui més visual, original i atractiva per l’usuari.

 • Tipografia handmade

La tipografia handmade o feta a mà, permet diferenciar-nos de la resta, és a dir, dissenyar tipografies amb una personalitat característica.

 • Colors brillants

Els colors brillants i intensos predominaran aquest 2019, però cal tenir en compte com utilitzar-los per no saturar l’usuari, tot i que destacar una secció de la web per cridar l’atenció realitzant-ho amb color fluorescent, és una tendència actual d’aquest any.

 • Elements visuals grans

Una altre tendència són els elements visuals de gran tamany, com ara encapçalaments, vídeos, botons, imatges, etc, amb la finalitat de cridar l’atenció a l’usuari i impactar-lo, i fer d’aquests elements els protagonistes.

 • Vídeo pantalla complerta

Els vídeo a pantalla complerta serà una altre tendència web d’aquest 2019, però cal anar en compte, ja que poden afectar a la velocitat de carrega de la web. És per això, que cal fer el següent: optimitzar-los pels mòbils, comprimir-los, amb qualitat d’imatge i un bon so. Tot i així, són una bona opció per mostrar continguts de gran qualitat, de forma ràpida i dinàmica.

 • Botons transparents

Els botons de la web fins ara es destacaven d’una manera, perquè els usuaris els identifiquessin ràpidament i accedissin a ells.  Però aquest 2019, el seu disseny és diferent i per destacar-los, caldrà passar per sobre, ja que si no es mostraran transparents.

botons

 • Minimalisme

“Menys és més”. Per moltes tendències que apareguin aquest 2019, cal tenir en compte de no saturar la web amb totes les tendències i tenir precaució. Cal aconseguir un disseny elegant, net i senzill, per evitar la confusió de l’usuari, per això es recomana eliminar els elements inútils.

 • Formes geomètriques

Les formes geomètriques seran presents en els dissenys web d’aquest 2019, ja que aporten contingut creatiu i original. Tot i que, cal saber-les utilitzar correctament i per pàgines específiques.

 • Mobile First

El Mobile First no és una tendència nova d’aquest 2019, però cal tenir-la present i anar adaptant la web als dispositius mòbils i les diferents resolucions.

mobile

 • Velocitat de carrega

La velocitat de carrega és un altre element important a tenir en compte, pels beneficis que pot aportar de SEO i d’usabilitat per l’usuari, ja que els dos requereixen que les pàgines siguin ràpides, i per tant, cal optimitzar el web.

 • One-page

Les pàgines one-page seran tendència també en aquest 2019, però tenen sentit per determinades pàgines com ara, per esdeveniments, presentacions o promocions, per tant, són útils per presentar certa informació per captar l’atenció a l’usuari i que aquest no es desconcentri per les diferents seccions de la web.

palahi

 • HTTPS

Google Chrome ja va avisar fa un temps, de passar totes les web HTTP a HTTPS per protegir de la privacitat dels usuaris, pel posicionament SEO, per protegir els continguts del web, etc.

Entradas Relacionadas