Actualitat
Actualitat
Javajan. Què és el click to call i per què serveix?

Els clients busquen un contacte més directe amb les empreses per donar-los la seva opinió o demanar informació sobre els serveis o productes que ofereixen, és per això, que els click to call són una forma ràpida i senzilla d’aconseguir aquest contacte empresa-client.

A continuació us deixem què és el click to call, per què serveix i com cal dissenyar-los per incloure’ls a la pàgina web.

 

Què és el click to call?

El click to call o fes clic per trucar, serveix perquè el client de la pàgina web es pugui posar en contacte amb l’empresa o que el client deixi el seu número de telèfon i l’empresa li torni la trucada.

Es tracta d’un widget, en forma de botó a la pàgina web, on els clients es poden posar en contacte amb l’empresa des del seu ordinador, telèfon o tablet amb només un clic. Pel client la trucada és totalment gratuïta, i en algunes ocasions poden triar si realitzar una trucada o una videoconferència.

A més, cal situar-lo al lloc correcte per tal que cridi l’atenció als clients i captar-los l’interès. Per això, es recomana situar-los sota un post del blog o en un sidebar de la pàgina web, però mai al principi d’una informació ni entre línies de text d’un post.

 

Què cal tenir a la pàgina web per un click to call?

Cal personalitzar el botó de click to call per tal que els clients de la pàgina web puguin tenir contacte amb l’empresa.

  • Pensar una frase de l’estil: Vols que et truquem? Quan et va bé que et truquem? Et truquem gratis! Etc.
  • Dissenyar el botó de la pàgina web per fer-lo rellevant i que cridi l’atenció.
  • Incloure els horaris de contacte, com: Et podem trucar de 10h a 20h, Només realitzem trucades de 15h a 19h, etc.
  • Inserir el número de telèfon, per tal que el client quan rebi la trucada conegui el número.

Cal tenir present, que al moment d’incloure un botó de click to call a la pàgina web, s’han de respondre totes les sol·licituds dels clients, per tal de satisfer les seves necessitats, ja que no serveix de res tenir aquest botó i no realitzar cap trucada.

Entradas Relacionadas