Actualitat
Actualitat
Javajan. Whatsapp ja permet enviar catàlegs de productes

Whatsapp habilita una funcionalitat per a les empreses, amb l’objectiu que els usuaris s’interessin pels productes dins l’aplicació de Whatsapp sense visitar el lloc web.

Els catàlegs seran una espècie de botiga mòbil on les empreses podran mostrar i compartir els seus productes o serveis entre els seus contactes, per tal que puguin explorar aquests catàlegs i comprar-los. A més, aquesta nova funcionalitat permetrà veure el catàleg complet des de la mateixa aplicació, amb l’objectiu d’oferir més professionalitat i sense haver de visitar el lloc web.

Whatsapp business

Les empreses podran afegir informació sobre els seus productes i serveis al catàleg, com ara els preus, la descripció i el codi del producte. A més, Whatsapp allotjarà aquests catàlegs als seus servidors, per tal que els usuaris estalviïn emmagatzematge en els seus dispositius mòbils.

Aquesta nova funcionalitat està disponible per les empreses que utilitzin Whatsapp Business des dels dispositius Android i iOs, a Brasil, Alemanya, Índia, Indonesia, Mèxic, Regne Unit i Estats Units. Aviat estarà disponible a la resta del món.

 

Per crear un catàleg de productes amb Whatsapp Business, et deixem un vídeo amb els passos a seguir:

Entradas Relacionadas