Actualitat
Actualitat
Javajan. BERT, la nova actualització de l’algoritme de Google

Google revoluciona el seu algoritme amb una nova actualització per millorar la intenció de cerques naturals dels usuaris.

BERT (Bidirectional Encoder Representations from Transformers), la nova actualització per part de Google, és una xarxa neuronal de codi obert per processar el llenguatge natural amb l’objectiu de millor les cerques dels usuaris, relacionant cada paraula de cerca amb el seu context i així, oferir resultats de cerca més efectius i precisos.

Aquest nou algoritme no substitueix els anteriors com ara Rankbrain, sinó que treballa en col·laboració. Tot i així, de moment només s’ha introduït als Estats Units i està disponible en les cerques angleses, però està previst que surti en un futur en coreà, hindi i portuguès.

Fins ara Google analitzava paraula per paraula les cerques dels usuaris, però amb aquest nou algoritme BERT, posarà en relació totes les paraules per comprendre el context en les que apareixen. Per tant, Google entendrà què és el que l’usuari busca, sense tenir en compte com ho escriu o com ho busca.

Finalment, aquest algoritme pot ajudar a les pàgines web a millorar el SEO, introduint continguts de qualitat, keywords d’interès i una bona estructura de continguts pels usuaris.

Entradas Relacionadas