Actualitat
Actualitat
Javajan. Com treballar el SEO d’una web?

 

Hi ha diverses formes de treballar el SEO o posicionament orgànic d’una web, però el que és indiscutible és que és una acció de marketing digital que cal fer,  ja que en el món on-line “la web és casa nostra”, i cada dia milers d’usuaris busquen a través de google i de paraules clau, que poden estar directament relacionades amb el vostre projecte i que poden conduir directament a la vostra web. Si la seva pàgina web no es troba llistada en les primeres posicions dels resultats de la recerca, passarà desapercebuda per a tots aquells usuaris interessats en els productes o serveis, amb una conseqüent pèrdua de negoci que seria fàcilment evitable.

El servei SEO o posicionament en cercadors té per objecte millorar la presència de les seves pàgines en els resultats dels cercadors, és un procés que té com a objectiu augmentar la visibilitat d’una pàgina web als motors de cerca, incrementant la posició a la pàgina de resultats. Aconseguir un bon posicionament als cercadors per aquelles paraules que els vostres clients potencials fan servir per cercar productes o serveis és una gran oportunitat de negoci.

Des de Javajan podem treballar aquesta acció tan important de màrqueting on-line tant en webs que ja estan creades, com en les que desenvolupem de zero. En el primer cas el nostre punt de partida és fer una auditoria SEO bàsica per saber quines accions cal dur a terme, a partir d’aquí en surt un informe, que el client podria utilitzar tant per continuar treballant amb nosaltres, com per anar a una altra empresa que dugués finalment a terme les accions proposades en el nostre informe.

En el cas que nosaltres desenvolupem la web des de zero, ho treballem en dues fases, la primera és l’estudi de paraules clau, per saber quines són les més adequades per optimitzar en cada web i les que permetran situar al site en les primeres posicions de google. La segona són les accions SEO a realitzar per crear la pàgina web, les que permetran que la web estigui ben optimitzada i sigui visible per Google, i per tant la indexi adequadament en les primeres posicions quan hi hagi busques relacionades amb les paraules clau.

En propers posts explicarem amb detall com duem a terme les diferents accions de SEO.

Entradas Relacionadas