Actualitat
Actualitat
Javajan. Prestashop: Novetats 2020 per a les botiges online

PrestaShop vol ajudar als responsables d’e-commerce a vendre més i millor a partir de les seves botigues online, i és per això, que han posat al seu abast nous productes i funcionalitats.

PrestaShop ja compte amb 300.000 botigues desenvolupades per respondre a les necessitats dels usuaris i responsables de les botigues online. Per tant, a continuació, us adjuntem les noves funcionalitats.

 1. Lookbook – galeries d’imatges

La galeria d’imatges permet inspirar als usuaris de la botiga i mostrar com queden els productes. A més, permet etiquetar els productes a les imatges.

El client podrà comprar el producte més ràpid i fàcil des del mòdul Lookbook, sense haver de consultar tot el catàleg de productes.

 1. Millora del pagament PrestaShop Checkout

Des de fa temps que ja es pot trobar la solució de pagament PrestaShop Checkout, però actualment, es pot trobar la funció de compra ràpida amb Express Checkout, que té per objectiu estalviar temps als usuaris reduint el nombre de passos per completar la comanda a la botiga online. Aquesta funció, permet connectar-se directament al compte PayPal i estalviar-se introduir la direcció d’entrega.

Només està disponible per botigues PrestaShop amb versions 1.7 o superiors.

 • Compatibilitat amb botigues PrestaShop amb versions 1.6

Tots aquells comerciants que tinguin botigues online amb versions 1.6, ja poden gaudir del mòdul PrestaShop Checkout i aprofitar els avantatges de pagament com:

 • Integració única de pagaments.
 • Seguretat optima.
 • Cobertura internacional.
 • Accés a un equip d’assistència especialitzat.
 1. Pop Exit de PrestaShop

Amb aquest nou mòdul, Exit Popup podrà personalitzar les finestres emergents per aquells usuaris que estan a punt d’abandonar la botiga online. Els avantatges d’aquestes finestres emergents són les següents:

 • Millorar la taxa de conversió.
 • Limitar el nombre de cistelles abandonades pels visitants.
 • Simplicitat per personalitzar i implementar el mòdul.
 1. Mòdul de Targeta Regal Premium

És una funcionalitat eficaç per impulsar vendes i arribar a nous clients, i és per això, que aquesta nova versió del mòdul permet personalitzar el correu electrònic que s’envia al destinatari, a partir d’enviaments immediats o diferits, i redacció de missatges personalitzats.

Pel comerciant, ofereixen plantilles de correu electrònic per adaptar els colors a la marca, el període de validesa i diverses funcions d’anàlisi d’estadístiques de les targetes regal.

 

Si estàs interessat a implementar alguna de les noves funcionalitats, no dubtis en contactar-nos i t’ajudem. Pots posar-te en contacte trucant al 938.517.346 o a info@javajan.com

Entradas Relacionadas