Actualitat
Actualitat
Javajan. PrestaShop alerta d’una vulneració de seguretat

Si tens una botiga en línia amb PrestaShop, aquesta notícia t’interessa. La companyia ha informat recentment una vulneració de seguretat al seu programari que pot afectar el codi dels ecommerce.

Afortunadament, han reaccionat amb agilitat i ja hi ha un pegat que corregeix aquesta vulnerabilitat. Per això, si tens la teva botiga a PrestaShop, és important que l’actualitzis com més aviat millor amb aquest pedaç informàtic.

Ara bé, aquesta actualització només soluciona la vulnerabilitat de seguretat identificada pel servei tècnic PrestaShop, però si la teva botiga ja ha estat atacada, no garanteix que el restabliment de la seguretat.

Per això, et fem aquestes recomanacions de seguretat:

  • Mantingues sempre els sistemes actualitzats perquè les botigues es mantinguin fora de perill d’atacs. Això vol dir actualitzar regularment tant la plataforma PrestaShop com els seus mòduls, així com els entorns dels servidors.
  • Si creus que la teva botiga ha estat atacada, encarrega una auditoria profunda i, si cal, una neteja posterior del programari maliciós.
  • Recorda que si ets usuari de PrestaShop, hi ha un programa de recompenses per errors (Bug Bounty Program) que recompensa els usuaris que proactivament detecten i notifiquen falles de seguretat.

A Javajan oferim el servei d’actualització amb el pedaç informàtic desenvolupat per PrestaShop. Si t’interessa, no dubtis a escriure’ns a info@javajan.com i sol·licita més informació.

Entradas Relacionadas