Actualitat
Actualitat
Javajan. Per què és important formar part de Google Partner?

Google crea aquest programa per a tots els professionals del màrqueting digital, agències publicitàries i altres assessors online, perquè puguin aconseguir certificacions que els permetin destacar en aquest món digital tan ampli.

Hi ha dues especialitzacions dins d’aquest programa de Google:

  • Certificació de Google Adwords
  • Certificació de Google Analytics

Tot seguit, s’exposen els avantatges de formar part de Google Partner:

– Aconseguir la insígnia de Google Partner: l’empresa pot aconseguir la insígnia de Google Partner o de Partner Premier de Google. Amb aquesta insígnia, pots demostrar que els teus professionals tenen coneixements i experiència en Adwords. Amb la insígnia també certifiques que l’empresa compleix:

  • Els requisits d’inversió d ’Adwords (inversió total mínima de USD 10,000 en 90 dies)
  • Ha augmentat els ingressos dels clients i les empreses.
  • La base de clientes s’ha mantingut i ampliat.

– Trobar nous clients: una vegada obtinguda la insígnia de Google Partner, les empreses apareixen a la cerca de Partners de Google, i això permet que els anunciants puguin trobar empreses que els ajudin amb les seves pàgines web i publicitat online.

– Aconseguir especialitzacions per les empreses: aquestes especialitzacions per les empreses mostren els coneixements sobre el producte i permet aconseguir nous negocis i destacar sobre la competència.

– Connectar amb Google: les empreses que formen part de Google Partner tindran accés a formacions, esdeveniments i moltes més opcions.

– Demostrar que ets un expert: tenir la insígnia de Google Partner a la pàgina web permet demostrar les teves competències digitals. En definitiva, és un segell oficial que proporciona als clients confiança pels teus serveis.

Finalment, us animem a certificar-vos en algunes de les dues especialitzacions de Google. Aquí a Javajan, comptem amb dos treballadors amb certificat de Google, concretament el de VENDA DE PUBLICITAT DIGITAL. A més, seguim treballant per aconseguir més certificacions, per un futur comptar amb la insígnia de Google Partner.

Entradas Relacionadas