Actualitat
Actualitat
Javajan. Nova pàgina web pel Consell Comarcal del Ripollès

 

Un dels últims projectes que hem realitzat ha estat una nova web pel Consell Comarcal del Ripollès, la qual representa un punt de connexió i d’interacció entre l’entitat i els habitants de la comarca. A través de la pàgina es poden informar, veure els esdeveniments previstos, estar al corrent de les notícies i novetats, contactar amb el consell, etc.

La nova pàgina web: http://ccripolles.cat/ s’ha realitzat amb WordPress, un dels CMS (Content Management System) més versàtils i més utilitzats del mercat, ja que permet adaptar els continguts i la imatge corporativa de les marques d’una forma eficient i visualment atractiva.

Cada pàgina web presenta uns requisits tècnics a tenir en compte, i en aquest cas calia preparar la plataforma per poder realitzar les següents funcionalitats:

– Gestionar usuaris únics amb permisos per modificar seccions concretes de la pàgina web.

– Cada ens comarcal disposa de la seva pròpia pàgina, amb el seu usuari i la seva contrasenya, per poder mostrar la seva pròpia informació a través de la plataforma.

– S’ha creat una agenda interactiva on es poden posar tots els esdeveniments de la comarca, enllaçats amb les pàgines pròpies explicades en l’anterior punt.

– S’ha importat i adaptat tota la base de dades d’un antic Joomla al WordPress per conservar totes les dades (hi havia més de 10 anys d’informació guardada).

– S’han integrat totes les xarxes socials del Consell a la nova web.

– S’ha creat un complement, que permet modificar mides de text, millorar la llegibilitat, marcar enllaços, fer escala de grisos, etc., i així optimitzar per l’accessibilitat de la web.

El resultat és el que es pot veure en les imatges que acompanyen aquest post, una web pensada i creada per apropar-se als usuaris i per ser un instrument d’interacció, informació o comunicació.

Entradas Relacionadas