Actualitat
Actualitat
Javajan. Noves funcionalitats a la xarxa social de LinkedIn

LinkedIn, la xarxa social professional ja compte amb més de 660 milions d’usuaris en més de 200 països, i en el cas d’Espanya, 12 milions de persones, i on cada segon es sumen usuaris nous a la plataforma per compartir articles i publicacions entre la seva comunitat d’usuaris.

La mateixa xarxa social cada dia té més força i més usuaris actius, i per això s’encarrega d’oferir novetats constantment, com ara:

  1. Etiquetes a les imatges

Linkedin ja permet etiquetar a persones igual que Instagram. En aquest cas, quan es publiqui una imatge, l’usuari ja podrà etiquetar a les persones que apareixen.

etiqueta linkedin

  1. Vídeos dins els missatges directes

El vídeo segueix sent tendència aquest any, i Linkedin no és menys, i per tant, ja permet enviar vídeos en els missatges directes.

  1. Reaccions en els missatges

Igual que en altres plataformes socials, Linkedin ja ha inclòs reaccions amb emocions als missatges. Reaccions com, el clàssic OK (recomanar), els aplaudiments (celebrar), el cor (encantar), la bombeta (interessant) o la curiositat.

linkedin emocions

  1. Compartir documents PDF

També arriba la funcionalitat de compartir documents PDF o de PowerPoint entre la comunitat d’usuaris. Això comporta poder enviar CV, informació empresarial o de treball. Aquests documents es podran compartir al feed, entre els grups o a la pàgina d’usuari.

documents linkedin

  1. Afegir text ALT a les imatges

Una altra funcionalitat és l’opció d’afegir text alternatiu a les imatges per descriure el contingut de la imatge i que sigui més accessible. Descripció màxima de 120 caràcters.

 

A més de totes aquestes novetats, LinkedIn també permet:

  • Afegir stickers a les publicacions des dels dispositius mòbils.
  • Notificar les publicacions corporatives als treballadors.

Entradas Relacionadas