Actualitat
Actualitat
Javajan. Nous acords i incorporacions a Moneder

 

La plataforma de fidelització Moneder (www.moneder.cat) comença l’any amb bons resultats, i és que aquest 2018 ha superat els 20.000 clients únics i 1.500 llicències de comerços en municipis i comarques catalanes.

Durant el 2017, a través de la plataforma Moneder s’han venut uns 3,6 milions d’euros i s’han entregat uns 44.000 euros o punts de gratificació en més de 103.000 operacions de venda.

A més dels bons resultats a la plataforma, també hi ha hagut nous acords i incorporacions a Moneder durant el 2017:

– L’agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i la Unió de botiguers i comerciants de Cardona (UBIC), s’han integrat recentment a la plataforma de fidelització Moneder, adquirint una llicència per a cada un dels seus comerços associats.

– Nou acord amb el Consell Comarcal del Solsonès per mantenir l’APP del Solsonès (https://moneder.cat/solsones/) mostrant aquelles empreses i comerços que sortiran publicades a la nova Guia de Serveis.

– Nou acord amb Fem Garrotxa, on Javajan ha firmat un acord amb Olot Televisió per posar en marxa el projecte de Fem Garrotxa (http://femgarrotxa.cat/), en què aquest 2018 es començarà a presentar en tots els comerços de la comarca perquè gaudeixin de tots els beneficis de la plataforma Moneder.

Esperem que totes aquestes col·laboracions i moltes altres que us oferim siguin del vostre interès.

Entradas Relacionadas