Actualitat
Actualitat
Javajan. Futura actualització a l’algoritme de Google Play Store

Les valoracions o reviews de les aplicacions començaran a tenir valor en el nou algoritme de Google Play Store.

A partir del mes d’agost apareixerà una nova classificació dins de Google Play, la qual afavorirà les valoracions o reviews més recents. Segons Milena Nikolic, directora d’enginyeria de Google Play Console, va afirmar que “els desenvolupadors ens han explicat que volen una classificació basada en el que actualment és una aplicació, no en el que era fa anys”. Per tant, el càlcul de la classificació mitjana de les aplicacions de Google Play s’actualitzaran, i es recalcularan per donar prioritat als reviews o valoracions més recents.

Amb aquesta actualització, es vol aconseguir que els usuaris puguin veure l’estat actual de l’aplicació, és a dir, puguin veure els canvis i correccions que s’han anat realitzant. Per tant, totes les aplicacions que en un passat tenien bona puntuació i actualment no s’han actualitzat o renovat, se’ls hi disminuirà el valor de qualificació i no apareixeran en tan bones posicions.

A més, es creu que en un futur aquest canvi podrà afectar el posicionament SEO dins de Google Play, per tant, els desenvolupadors hauran de tenir en compte els reviews, igual que la descripció, les keywords, el nombre de descàrregues, etc.

Finalment, Google Play també incorporarà noves funcionalitats com ara, noves API, llistes personalitzades i respostes suggerides, per poder respondre els reviews i opinions dels usuaris.

Entradas Relacionadas