Actualitat
Actualitat
Javajan. Redisseny web de la pàgina del Festival del Cinema de Muntanya de Torelló

 

Un dels últims projectes que hem realitzat a Javajan ha estat la renovació del disseny web  de la pàgina del 35è Festival del Cinema de Muntanya de Torelló, una pàgina web més intuïtiva, més atractiva i més dinàmica però sense perdre l’essència que l’ha caracteritzat fins ara. A través de la pàgina es poden informar, veure el programa d’esdeveniments, consultar entrades, estar al corrent de les notícies i veure el festival al moment a partir de Twitter i Instagram.

La nova pàgina web: https://torellomountainfilm.cat/ s’ha realitzat amb Laravel (un framework de codi obert per desenvolupar aplicacions i serveis web amb PHP) i està conformada per uns paquets propis que es connecten al servei API (ApplicationProgramming Interface) de venda d’entrades de la plataforma YesWeTicket. Aquest servei de venda d’entrades és un servidor central que es gestiona des de Javajan/yesweticket.

Cada pàgina web presenta uns requisits tècnics a tenir en compte, i en aquest cas calia que es poguessin comprar les entrades del festival via web, i això és el que ens ofereix la plataforma YesWeTicket. Per tant, en aquest cas en particular, calia fer un disseny de la web a mida i aquesta plataforma ens ho ha permès.

Un dels problemes que va sorgir durant el desenvolupament de la pàgina web va ser que no es podien migrar totes les dades antigues, notícies, usuaris, etc, a la nova web. Així doncs, com que el temps era la clau, vam solucionar el problema utilitzant les dos plataformes, la plataforma YesWeTicket i algunes funcionalitats de l’antiga web.

Finalment, el resultat és el que es pot comprovar entrant a la pàgina web de www.torellomountainfilm.cat/ i a continuació el tècnic del projecte ha realitzat una valoració total: “Estem implantant la plataforma YesWeTicket però encara li queden algunes millores, és per això que la meva valoració final és seguir treballant amb aquesta nova plataforma per continuar utilitzant-la en futurs projectes

Entradas Relacionadas