Actualitat
Actualitat
Javajan. Perquè a Javajan programem amb Laravel?

Des de fa un any a Javajan programem tots els nous projectes amb Laravel, perquè amb aquest nou sistema aconseguim crear projectes web a mida, que reflecteixin totalment les idees i les necessitats dels nostres clients, i que siguin molt versàtils i competitius.

Laravel és un sistema de programació basat en un framework PHP (un marc de treball que representa un conjunt estandarditzat de conceptes que serveix de base per resoldre problemes similars)  de codi obert (un software distribuït i desenvolupat lliurement) que permet desenvolupar projectes web d’una forma ràpida, flexible i àgil, i això el converteix en un framework top.

Laravel, que va ser desenvolupat el 2011 per Taylor Otwell, està enfocat en el codi, i l’objectiu és que sigui el més clar, expressiu i elegant possible. Aquest està organitzat amb una estructura bàsica, que es pot adaptar molt fàcilment a les necessitats de cada projecte web, ja que permet moltíssimes funcionalitats. El sistema aprofita el millor d’altres frameworks i les característiques de les últimes versions PHP.

Perquè programar amb Laravel?

  1. Permet més flexibilitat per desenvolupar projectes web.
  2. Es poden plasmar més bé les idees del client en el seu site.
  3. Es redueixen temps i costos en programació i manteniment.
  4. És modular i disposa de molts paquets i plugins per extreure funcionalitats de forma més fàcil i segura.
  5. Fa més senzilla la manipulació de les bases de dades i és compatible amb gran part de les que hi ha actualment en el mercat, permetent una migració de dades segura i àgil.
  6. Millora el manteniment dels llocs webs, ja que permet generar fàcilment url’s amigables i enllaços administrables.
  7. Porta incorporat un sistema de plantilles Blade que permet millorar la generació i presentació d’aquestes i amb un sistema de codis més nets i simples.
  8. Millora el rendiment de l’aplicació perquè porta un sistema de cache que fa més ràpides les plantilles.
  9. Gràcies a una eina que porta incorporada anomenada Artisan, es poden programar tasques i proves.

Entradas Relacionadas