Actualitat
Actualitat
Javajan. JCS, serveis integrals de disseny multimèdia

 

Ens agradaria estrenar aquesta secció amb JCS, una empresa de serveis integrals de disseny gràfic, multimèdia, imatge i comunicació, amb la que tenim una estreta col·laboració professional en tota mena de projectes web i de marketing on-line.

L’agència de serveis plens, creada el 1987, té com a objectiu aportar solucions efectives als seus clients. La seva frase de capçalera és: “La creativitat no és un do, sinó el fruit d’un treball realitzat amb entusiasme i la capacitat de transformar les coses per millorar-les. A JCS dissenyem per aconseguir objectius, treballant sempre amb el client per aconseguir que els resultats siguin òptims”.

JCS té clar que el valor afegit que es transmet a través de la imatge de marca, és el puntal per poder-se posicionar correctament i diferenciar-se de la competència, i això s’aconsegueix amb una comunicació estratègica enfocada a aconseguir objectius. L’agència té molt present que el món de la comunicació evoluciona lligat a les noves tecnologies, i que el futur ha arribat per quedar-se en el món on-line.

JCS ofereix serveis de tot tipus de comunicació gràfica, web, audiovisual i on-line. Són especialistes en dissenys en suports multimèdia, com “Motion Graphics”, és a dir, en animació gràfica digital multimèdia, la qual es realitza amb software i de forma no lineal, de manera que es poden adjuntar elements de diferent naturalesa en una mateixa producció amb resultats espectaculars.

L’agència treballa en tot tipus de projectes de disseny gràfic, en la creació de pàgines web i aplicacions mòbils, dissenys en suports multimèdia, etc. I compten amb clients tan importants i diversos com Prodeca, Generalitat de Catalunya, Fluidra, TMESA, Optral, Iberpotash, Girbau…

Per nosaltres és tot un plaer treballar i col·laborar amb una agència tan versàtil i sobretot tan professional i humana, esperem que en un futur puguem seguir compartint molts projectes més.

Entradas Relacionadas