Actualitat
Actualitat

ChatGPT

  • 7 de November de 2023
Javajan. ChatGPT
Us està canviant la vida? Heu experimentat amb ell o ella? Amic o potencial enemic? Blade Runner, Matrix, Terminator, Yo robot, The 100, Humans, Severance, Osmosis, són tantes les pel·lícules i sèries que ens han posat la pell de gallina per culpa d’aquesta tecnologia que resulta normal tenir dubtes. Ep, un moment, quines cares de desconcert no? Sabeu que és veritat? N’heu sentit a parlar oi? Ui, quin silenci més revelador, anem a posar-hi remei doncs:
  • ChatGPT (o la versió de pagament ChatGPT Plus) és una de les IA més capaces que han emergit en els últims temps, sent capaç de respondre a qualsevol cosa que li demanis i de fer moltes coses que li sol·licitis.
  • És un sistema de xat basat en el model de llenguatge per Intel·ligència Artificial GPT-3.5, desenvolupat per l’empresa OpenAI. És un model amb més de 175 milions de paràmetres, i entrenat amb grans quantitats de text per a fer tasques relacionades amb el llenguatge, des de la traducció fins a la generació de text.
  • Ha estat entrenada per a mantenir converses amb qualsevol persona. Els seus algorismes haurien de ser capaços d’entendre el que li estiguis preguntant amb precisió, incloent-hi adjectius i variacions que afegeixis a les teves frases, i de respondre’t d’una manera coherent.
  • El més sorprenent d’aquest xat per IA concret és que és capaç de donar-te unes respostes molt encertades i completes, fins i tot de diversos paràgrafs. A més, en aquestes respostes és capaç d’expressar-se de manera natural i amb informació molt exacta, la qual cosa fa molt complicat distingir que el text ha estat generat per IA.
    • No obstant això, com qualsevol model de IA, és possible que cometi errors en alguns punts, per la qual cosa tot el que ens escriu tampoc cal prendre-s’ho com a exacte.
  • A més de respondre a la pregunta, aquesta IA té un sentit del context i reconeix tot el que heu estat parlant fins ara, per la qual cosa si li fas alguna pregunta relacionada amb una resposta que t’ha donat, sabrà identificar si et refereixes a això sense haver de donar-li tota l’explicació.
Bé, ara que ja esteu al dia, us proposem que parleu amb l’Anna, el ChatGPT de Javajan per així poder treure les vostres pròpies conclusions.
  • Això sí, recordeu que tot el que escriviu queda registrat i pot ser revisat després pels nostres tècnics per a continuar entrenant a Anna (ChatGPT). Per tant, intenteu no incloure informació personal vostre ni peticions que siguin potencialment perilloses o delictives.
  • I recordeu també que l’Anna està entrenada per parlar de la nostra empresa, segons que li pregunteu pot ser que les respostes no tinguin cap sentit.
Font: https://www.xataka.com/basics/chatgpt-que-como-usarlo-que-puedes-hacer-este-chat-inteligencia-artificial

Entradas Relacionadas