Actualitat
Actualitat
Javajan. Nou algoritme de Google: Florida 2

El 12 de març, Danny Sullivan, Google Search Liaison, va anunciar a Twitter els canvis que estava realitzant Google en el seu algoritme de posicionament als cercadors.

google search liaison

Segons Google, les actualitzacions d’aquest tipus es realitzen per millorar l’experiència de l’usuari, ja que afirmen que cal centrar-se a crear contingut de qualitat per poder aconseguir un bon posicionament als cercadors.

Algunes notícies assenyalen que aquesta actualització està orientada al sector de la indústria, concretament als continguts de salut i mèdics. Tot i així, l’actualització Florida 2, tindrà efectes globals i s’anirà aplicant al llarg d’aquests dies.

Search Engine Journal, va afirmar també que aquesta actualització és una de les més grans que s’ha realitzat en els últims anys, la qual implica un canvi important en el posicionament dels cercadors.

Per què Florida 2?

El novembre de 2003, es va produir l’actualització original Florida, durant una conferència de SEO PubCon a Florida, i en el cas d’aquesta nova actualització, el 12 de març de 2019, s’ha produït després d’una altra conferència PubCon, per tant, Brett Tabke, fundador de PubCon va decidir anomenar-la  Google Florida Update 2.

Entradas Relacionadas