Actualitat
Actualitat
Javajan. Creació d’una revista on-line pel Club Nàutic de Cambrils

 

Un dels últims treballs que hem realitzat ha estat la creació d’una revista on-line pel Club Nàutic de Cambrils, a petició de l’agència Dorado + Cárdenas, especialitzada en donar solucions gràfiques de qualitat a les empreses, comptant amb un equip de dissenyadors que té com a objectiu crear productes de qualitat que ajudin als negocis a atreure més clients.

Dorado + Cárdenas ha fet el plantejament visual del projecte, encarregant-se de la part de disseny i també de l’estructura i arquitectura de la informació, i a Javajan ens hem encarregat de l’execució tècnica de la pàgina web.

Aquest magazine s’ha realitzat amb la plataforma wordpress, un dels CMS (Content Management System) més utilitzats del mercat, per la seva versatilitat, ja que permet adaptar-se fàcilment a les necessitats i requeriments de cada projecte, i perquè el client final disposa d’un panell d’administració on pot penjar i actualitzar el contingut de la seva pàgina.

https://magazine.clubnauticcambrils.com/

La revista està plantejada perquè els articles tractats s’indexin a través de categories, com regates i esdeveniments esportius, entrevistes, pesca, acadèmia, etc, d’aquesta manera la informació queda automàticament ordenada a la seva corresponent categoria, i això facilita la navegació i la usabilitat de la pàgina.

Al mateix temps, cada una de les notícies té els següents camps: data, títol, descripció, imatge principal, galeria d’imatges, botons per compartir a les xarxes socials, notícies relacionades, i notícies de la mateixa categoria.

El magazine, que està fet en dos idiomes, també disposa d’un apartat en el que es poden consultar les edicions anteriors, galeries d’imatges, de vídeos i una secció dedicada als banners publicitaris.

Aquesta pàgina és una altra mostra del perfecte binomi que formem amb agències de publicitat i marketing com Dorado + Cárdenas, ja que podem donar la tranquil·litat tècnica necessària per poder garantir l’èxit final del projecte.

Entradas Relacionadas