Actualitat
Actualitat
Javajan. Avantatges d’utilitzar WordPress en la teva pàgina web

 

WordPress és un gestor de continguts que permet crear i mantenir pàgines web, blocs, botigues online, webs corporatives, entre d’altres. És la més utilitzada, ja que et permet aconseguir una pàgina web professional, potent, optimitzada per Google i adaptada per tots els dispositius.

WordPress és un software lliure que significa que el pots utilitzar sense pagar llicències. L’única despesa que pots tenir són amb algunes opcions, pluggins o temes que són de pagament.

A més,  WordPress permet tenir més d’un administrador per configurar la pàgina web, tot i que l’administrador principal és el que controla tots els moviments.  També és multi-idioma i es poden inserir nous idiomes a la web sempre que es vulgui.

Un punt important a destacar és la seva facilitat d’ús que permet que tot tipus d’usuaris sense coneixements tècnics sobre la plataforma pugui crear la seva web a mida a partir de pluggins i plantilles que t’ofereix WordPress. A més, al ser una plataforma que ja està creada, això abarateix costos de desenvolupament.

Molts dels pluggins que ofereix WordPress són gratuïts, però alguns tenen una despesa econòmica. Els de pagament et poden ajudar a aconseguir un alt nivell de personalització a la teva web, que això et farà diferent de la competència i tenir un valor potencial envers la resta. Pel que fa a la personalització de la web, si vols una web professional, hauràs de tenir uns coneixements més avançats per poder-la dissenyar i crear a mida.

El disseny web que ofereix la plataforma és responsive/adaptable per a tots els dispositius mòbils. Aquest factor és important per aconseguir un bon posicionament web, ja que instal·lant un pluggin de SEO aconseguiràs que la teva web surti en les primeres posicions de Google.

Finalment, després de nombrar tots els avantatges que inclou WordPress en una pàgina web, esperem que les poseu en pràctica i la vostra web assoleixi les primeres posicions a Google al més aviat possible.

Exemples realitzats amb WordPress: http://www.lamoradadevargas.com/, http://www.unitsxeducar.cat/, http://www.quicoventura.com/

Entradas Relacionadas