Actualitat
Actualitat
Javajan. Com és un dia de treball a Javajan?

 

Ens agradaria compartir amb vosaltres com és un dia de treball a Javajan. Som una empresa situada a Manlleu, a la Plana de de Vic, amb més de 15 anys d’experiència en el mercat, dedicada a les noves tecnologies, a la creació i desenvolupament de projectes web, Apps, i també al marketing digital.

El nostre equip de treball és jove, es divideix en tècnics programadors i dissenyadors web altament qualificats, i en una part dedicada a la gestió de l’empresa, treballem per projectes, i cadascú es responsabilitza de la seva feina. Fem un horari de matí intensiu i flexible, ja que entenem que el més important són les solucions que donem amb la nostra tasca als nostres clients, més enllà d’altres convencionalismes.

Com que som una empresa tecnològica, la nostra gestió interna la fem íntegrament on-line, apostem per aquest present i futur a la xarxa, i utilitzem totes les eines digitals que tenim al nostre abast per dur a terme la nostra tasca.

Tenim un contacte diari amb els nostres clients, i una part de l’empresa està dedicada a escoltar i a entendre les seves necessitats i transformar-les en projectes i pressupostos a mida, per tal que puguin valorar la conveniència de tirar-los endavant. Ens preocupem per saber l’opinió dels clients, i per això fem un seguiment d’aquests pressupostos.

Quan un projecte s’accepta, hi ha un departament encarregat de coordinar-ne el desenvolupament, de tornar a contactar amb el client per demanar-li el material que es necessita per poder començar a treballar, i també d’assignar al tècnic més adient aquell projecte.

Podem fer des de la web més senzilla amb wordpress, o amb altres CMS, fins a la més complicada, creada i programada a mida segons les necessitats concretes del client. Intentem complir sempre amb els nostres timmings, i quan finalitzem un projecte ens interessa saber l’opinió i valoració que el client tingui.

I així és com són les jornades de treball a Javajan, intenses i apassionants, perquè treballem en allò que ens motiva i amb persones que ens agraden i ens impulsen a millorar cada dia.

Entradas Relacionadas