Actualitat
Actualitat

Copywriting

 • 5 de January de 2024
Javajan. Copywriting

És molt probable que hagis sentit parlar en algun moment sobre copywriting, però també és molt probable que hi hagi encara molt que desconeixes sobre ell.

Per això, a continuació t’expliquem tot el relacionat amb aquesta tècnica i els nombrosos avantatges que ofereix per a la teva marca, productes o serveis.

Què és copywriting i per a què serveix?

El copywriting es refereix al procés o tècnica de redacció persuasiva que s’usa en el màrqueting i la publicitat, amb la finalitat de crear textos que capturin l’atenció del lector o espectador.

En aquest procés es comuniquen efectivament el valor i beneficis d’un producte o servei, aconseguint despertar l’interès i les emocions del públic objectiu, motivant-los a prendre una acció específica, com ara realitzar una compra, subscriure’s a un servei o compartir informació.

Per a això, s’usa una combinació de tècniques creatives i diverses habilitats de comunicació efectiva. Pot ser utilitzat en diversos mitjans de comunicació, com per exemple en anuncis de televisió, ràdio, internet, contingut de fullets publicitaris, cartes de venda, blogs, correus electrònics, xarxes socials i pàgines web.

Característiques del copywriting:

 1. El coneixement del públic objectiu.
 2. La creativitat.
 3. Senzillesa i claredat.
 4. Crida a l’acció.
 5. Persuasió.

Avantatges del copywriting:

 1. Genera vendes.
 2. Millora la comunicació.
 3. Augmenta la credibilitat.
 4. Millora el posicionament en cercadors.
 5. Fomenta la fidelitat.
 6. Incrementa la visibilitat de la marca.
 7. Permet diferenciar-se de la competència.

A Javajan som especialistes en copywriting i posem a la teva disposició l’assessoria necessària i les millors solucions perquè el màrqueting del teu negoci aconsegueixi resultats eficients, i així puguis obtenir la major rendibilitat sobre la teva inversió.

Font: https://roincrease.net/copywriting-que-es-y-para-que-sirve/

Servei disponible a Javajan

Entradas Relacionadas