Actualitat
Actualitat
Javajan. Atenció: Google Chrome marcarà com a insegures les pàgines web http

En els propers dies Chrome 56, el navegador de Google, començarà a marcar gradualment com a insegures les pàgines web http, ja que el seu objectiu és passar de http a https. Https és un protocol segur de transferència d’hipertext en espanyol, crea un canal xifrat entre el client i el servidor que encripta les dades, i per tant n’augmenta la seguretat.

El primer pas d’aquesta estratègia de Google per passar de http a https, serà marcar com a insegures les pàgines web http que recopilin dades de contrasenyes o targetes de crèdit, a partir de la versió 56 del navegador Chrome. El segon pas serà marcar com a insegures totes les pàgines web http.

Aquestes mesures que Google pren per augmentar la seguretat en la navegació i la transferència de dades sensibles, responen a la màxima de Google que vol la millor experiència de compra per l’usuari, però afecten directament al posicionament orgànic de les webs.  Fer el canvi és una necessitat si el vol ser visible en el buscador i a Javajan us podem ajudar a fer-ho, des d’aquí posem tots els nostres coneixements tècnics a la vostra disposició.

 

Si voleu més informació consulteu la font oficial de Google:

https://blog.chromium.org/2016/12/chrome-56-beta-not-secure-warning-web.html

En els següents enllaços trobareu més dades sobre aquesta nova decisió que ha pres Google:

https://www.genbeta.com/actualidad/chrome-56-ya-tiene-beta-marcara-como-inseguras-las-paginas-http-que-recopilen-contrasenas-y-tarjetas-de-credito

http://www.senormunoz.es/SEO-MARBELLA/pasar-de-http-a-https

https://www.analistaseo.es/posicionamiento-buscadores/seo-https/

http://juanluismora.es/seo/pasar-http-a-https.html

Entradas Relacionadas