Actualitat
Actualitat
Javajan. Amb Hootsuite ja pots programar publicacions a Instagram

 

Comencem el setembre amb les piles carregades i amb ganes de seguir compartint amb vosaltres continguts d’interès i actuals del món de les noves tecnologies.

La primera publicació d’aquest mes serà sobre Hootsuite. Una plataforma ideal per qualsevol professional de màrqueting, la qual permet gestionar i coordinar diferents perfils de xarxes socials d’una empresa. Actualment, com a novetat, la plataforma permet gestionar la xarxa social d’Instagram.

És per això, que ara els usuaris i clients de Hootsuite ja poden programar els seus continguts directament des del panell de control, sempre hi quan tinguin un perfil d’empresa a Instagram.

Ryan Holmes, CEO de Hootsuite ha comunicat el següent: “La programació i publicació de contingut d ‘Instagram ha sigut la principal petició dels nostres 16 milions de clients. Ara, ja poden gestionar grans volums de continguts i múltiples comptes d ‘Instagram amb facilitat i seguretat. Hootsuite està emocionada de poder col·laborar amb Instagram per fer-ho possible.”

A continuació també us volem mostrar alguns dels avantatges que té la plataforma Hootsuite:

– Compatible amb les xarxes socials següents: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ i LinkedIn (i fins a 25 xarxes socials més).

– Estalvi de temps: el fet de poder programar de manera automàtica o manual les publicacions, provoca un estalvi de temps a l’hora d’actualitzar cada un dels perfils socials.

– No és necessari tenir els perfils socials oberts, amb Hootsuite es pot gestionar des del mateix panell.

– Et permet crear equips de treball on diversos community managers puguin gestionar i coordinar el mateix client.

– Et permet crear diferents nivells d’accés a la plataforma.

– Tens accés a informes amb dades bàsiques (nombre de clics, retweets, ubicacions,…).

Entradas Relacionadas