Actualitat
Actualitat
Javajan. 2020 i noves tendències en el disseny web

Comencem l’any oferint-vos algunes tendències en disseny web, ja que cada vegada és més important estar al dia i actualitzats en tendències i tècniques creatives. També cal tenir present que totes aquestes tendències estiguin adaptades al format responsive, per tal que s’adaptin a qualsevol dispositiu mòbil.

  • Colors degradat i moviment – els colors degradats seran utilitzats en el disseny web i corporatiu aquest 2020, a més dels efectes de moviment, per transmetre dinamisme i creativitat a la pàgina web.
  • Tipografia BOLD – la tipografia en negreta ‘bold’ ens permetrà oferir un disseny més modern a la pàgina web, a més d’oferir efectes tridimensionals. També estaran de moda les tipografies gegants i amb personalitat.
  • Asimetria – dissenys diagonals i asimètrics permetran captar l’atenció a l’usuari més ràpidament. I aquests comunicaran un estil lliure i abstracte, tot i que cal vigilar que tinguin un sentit visual i estiguin justificats al disseny.
  • Dissenys en 3D i noves textures – els dissenys en 3D ja van ser tendència durant el 2019, i continuaran presents aquest any, amb algunes modificacions com ara afegint textures diverses. Cal tenir en compte que estiguin justificats dins el disseny.
  • Isometria – el disseny isomètric en aquest 2020 s’utilitzarà en dissenys d’infografies, de llocs web o de presentacions de productes o serveis. L’objectiu és transformar el disseny 2D a 3D per fer un disseny més realista i atractiu per l’usuari.
  • Vídeos curts – seguint la tendència dels GIFs i veient el seu èxit durant el 2019, ha donat peu a la tendència de vídeos curts, originals i efectius per atraure més ràpidament el públic.
  • Elements dinàmics i interactius – els continguts dinàmics varien segons l’usuari i les seves accions, és a dir, es mostren segons l’àrea geogràfica o segons l’edat de l’usuari. Amb aquests continguts podem oferir una experiència d’usuari personalitzada en cada cas.
  • Hover efect – una altra tendència per aquest any és l’efecte hover, l’efecte que es produeix quan es passa el cursor per sobre un element de la web. Com per exemple, quan una imatge canvia de color o s’inverteixen els colors.
  • Animacions – animar diferents seccions de la pàgina web aconseguim més interacció i un efecte més dinàmic pels usuaris. No cal abusar d’animacions per no saturar a l’usuari i cal que estiguin justificades i sumar-se al disseny de la pàgina web.

Si voleu estar en dia en alguna d’aquestes noves tendències en disseny web, Javajan us pot ajudar o resoldre qualsevol dubte. Podeu contactar-nos a info@javajan.com o trucant al 93.851.73.46.

Entradas Relacionadas