Actualitat
Actualitat
Javajan. 12 consells que seran tendència en disseny web el 2018

 

Per estar al dia en aquest món digital tan canviant, crear contingut i actualitzar el back-end de la pàgina web no és suficient, és molt important estar al dia de les tendències actuals en disseny web. A continuació te les expliquem perquè les puguis aplicar:

– Tipografies grans per tal de cridar l’atenció a l’usuari.

– Tipografies fetes a mà per generar un tracte més personal.

– Crear una web minimalista pot millorar la velocitat de càrrega de la pàgina.

– L’efecte parallax (és la imatge de fons d’una pàgina web que es mou més lentament respecte la resta de contingut) a més de provocar reaccions als clients, et fa diferent de la resta.

– El menú hamburguesa et permet tenir els temes organitzats en un menú desplegable i així també es mostrarà el contingut més interessant i útil.

– Tenir una navegació simple permet que els teus usuaris es centrin en els temes més importants i destacats de la teva pàgina.

Exemple d’un menú simple

 

– Més ús d’animacions i GIFTs per cridar l’atenció dels clients. Fan la teva pàgina web més atractiva, sempre hi quan es vigili la freqüència amb la qual es publiquen.

Storytelling serveix per crear contingut a partir de la redacció d’històries. És utilitzat com a tècnica de màrqueting.

– Publicar fotografies d’alta qualitat sempre que estiguin optimitzades per SEO.

– Crear un scroll infinit per facilitar la navegació a través del mòbil. En crear més contingut produeixes més scroll i això proporciona un millor posicionament web.

– Utilitzar imatges Hero (imatges que apareixen a l’inici d’una web junt amb el menú i el logotip i destaquen pel seu gran tamany), ja que són molt visuals i estètiques i ens serviran per cridar l’atenció del client des d’un primer moment. 

Exemple d’una imatge hero

 

– Crear un disseny dirigit per a mòbils (web responsive) és necessari, ja que les persones que busquen informació per Internet, el disseny web s’adapti als seus dispositius. A més, Google posiciona un lloc millor les pàgines que són compatibles per a tots els dispositius.  

Per aconseguir que la teva pàgina web sigui atractiva i cridi l’atenció als teus clients, utilitza aquestes propostes i les visites a la teva web es multiplicaran!

 

Entradas Relacionadas