Actualitat
Actualitat
Javajan. Studi DF, un projecte de futur que continua

Studi DF és una altra de les agències amb les que també col·laborem habitualment, expliquen que “Vàrem començar a treballar amb Javajan a partir d’una col•laboració amb un client comú i des d’aleshores seguim col•laborant amb projectes perquè valorem la professionalitat en l’elaboració de les feines i en l’assessorament de les mateixes. És una tranquil·litat començar un projecte quant saps que tindràs un gran equip al darrera.”

Es descriuen com un estudi gràfic creat fa 15 anys de la mà de Rosa Figueras i Xevi Domènech, formats acadèmicament en el disseny gràfic, i professionalment per diferents agències de publicitat: un projecte de futur començat l’any 2003 que continua…

Pel que fa als seus treball diuen que: “Intentem que les nostres creacions siguin el més particulars i exclusives per a cada client i això ens anima a començar cada nou projecte amb il·lusió, al mateix temps que ens obliga a demostrar que podem adaptar-nos a cada època i a cada necessitat”.

A l’explicar la seva identitat comenten que: “Valorem el treball realitzat posant la mateixa passió sigui quina sigui l’envergadura del projecte i sigui quina sigui la notorietat del client. Aquest fet ens fa tocar de peus a terra i ens ajuda en l’optimisme de seguir endavant”.

Per Javajan és tot un plaer treballar amb una agència tan professional i creativa com Studi DF, esperem que aquesta relació professional, tingui una llarga i fructífera continuïtat en el temps.

Entradas Relacionadas