Projectes
Projectes

Pàgina web per a Escola Bressol Petits

  • Client:
    Escola Bressol Petits
  • December 2022
  • Desenvolupament web
Visit website
Pàgina web per a Escola Bressol Petits

 

Des de Javajan, estem molt feliços de compartir els resultats del primer projecte desenvolupat amb la subvenció del Kit Digital. Es tracta d’una pàgina web per l’Escola Bressol Petits. Aquest és un projecte creat a través de Laravel, inclou nova web, disseny, blog, intranet per a pares, reserva de visites i fins a preinscripcions d’alumnes.

Aquest lloc visibilitza una gran part del treball que et realitza en la institució, els seus valors educatius i també imatges molt boniques de les instal·lacions.

Al seu torn, la web consta de seccions, com nomenem anteriorment, que agilitzen la labor dels pares i del personal administratiu de la institució, és un lloc molt útil!

Aquest projecte es va traduir en tres idiomes, català, castellà i anglès, i es va vincular amb les xarxes socials oficials de l’escola, perquè la comunicació no tingui fronteres.

Què t’ha semblat aquest projecte?

Aprofita aquesta oportunitat, sol·licita el Kit Digital

Si tens una empresa de 0 a 50 empleats i t’agradaria comptar amb un lloc d’aquestes característiques de manera gratuïta, ets a temps de sol·licitar la subvenció del Kit Digital, provinent dels fons de la Unió Europea “Next Generation”.

En Javajan, com a Agents Digitalitzadors, estem capacitats per a tramitar l’ajuda i posteriorment brindar, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti Aprofita aquesta oportunitat!

Per a més informació, envia’ns un mail a info@javajan.com.