Projectes
Projectes

Millores web Emilio Sánchez Campus

  • Client:
    Emilio Sánchez TENNIS & FRIENDS LLC
  • April 2023
  • Disseny web
Visit website
Millores web Emilio Sánchez Campus

Inscriure’s al campus Emilio Sánchez TENNIS & FRIENDS LLC mai ha estat tan fàcil i còmode com ara!

En Javajan, som programadors experts i ens enorgulleix haver desenvolupat una solució tecnològica que millora significativament l’experiència de l’usuari al moment d’inscriure’s al campus de tenis més emocionant de Barcelona.

Què hem fet per a millorar la inscripció al campus Emilio Sánchez? En primer lloc, ens hem enfocat en la usabilitat. Hem dissenyat una interfície senzilla i intuïtiva que fa que el procés d’inscripció sigui ràpid i fàcil d’entendre. Ja no hauràs de bregar amb formularis interminables i confusos, el nostre sistema et guiarà pas a pas perquè puguis inscriure’t en qüestió de minuts.

W

A més, també hem millorat l’experiència de l’usuari, per la qual cosa hem construït una guia de sis passos molt simples, perquè puguis estar segur que la inscripció de l’alumne s’ha completat amb èxit.

També hem afegit una nova pestanya anomenada Calendari, en l’administració de programes, on per cada programa se li podrà relacionar més d’una setmana. Per cada setmana també es podrà marcar si serà visible en el calendari, si hi haurà inscripcions actives i amb quin nom s’haurà de mostrar en el calendari.

I com els drets d’imatge dels alumnes durant els tornejos era un tema important a contemplar, directament en la inscripció es va afegir un pas més, on el tutor podrà autoritzar o no la Cessió d’Imatge.

A Javajan, aportem valor als nostres clients, i creiem que la tecnologia ha de servir per a millorar processos i és precisament això el que hem aconseguit amb la nostra solució en el lloc web de campus Emilio Sánchez.