Projectes
Projectes

SEO per al comerç electrònic de NovaNatura

  • Client:
    NovaNatura
  • May 2023
  • SEO
Visit website
SEO per al comerç electrònic de NovaNatura

Ens complau presentar-los el nostre nou projecte de posicionament SEO per a la pàgina web www.novanatura.cat, pertanyent a NovaNatura, una destacada herboristeria especialitzada en la venda d’aliments, complements alimentosos, cosmètica i higiene, tant en el seu establiment físic com en la seva plataforma en línia.

A Javajan, ens enorgulleix poder contribuir a millorar la visibilitat en línia de NovaNatura gràcies a la subvenció del Kit Digital. En primer lloc, volem explicar de manera més detallada què és el SEO i per què revesteix tanta importància. SEO, acrònim de Search Engine Optimization o Optimització de Motors de Cerca en espanyol, es refereix al conjunt de tècniques emprades per a millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels motors de cerca, com Google, Bing o Yahoo, entre altres.

És rellevant destacar que el SEO és una labor complexa, ja que implica diversos factors que influeixen en el posicionament d’un lloc web. Per aquesta raó, és fonamental comptar amb professionals experimentats en la matèria. A Javajan, ens enorgulleix comptar amb un equip d’experts en SEO disposats a brindar el seu suport a empreses com NovaNatura.

En aquest projecte, ens hem enfocat en diferents estratègies de SEO, com la recerca de paraules clau, l’optimització de continguts i la construcció d’enllaços. Aquestes estratègies ens permetran millorar la visibilitat de www.novanatura.cat en els resultats de cerca i augmentar el trànsit orgànic cap al seu lloc web.

Finalment, ens agradaria aprofitar aquesta oportunitat per a convidar els empresaris interessats a fer la sol·licitud de la subvenció del Kit Digital a través de la nostra empresa, Javajan. Ens encarreguem de gestionar aquesta sol·licitud i brindem solucions integrals per a ajudar les empreses a millorar la seva presència en línia.

No perdis l’oportunitat d’impulsar la teva empresa en el món digital. Contacta amb nosaltres en Javajan i estarem encantats d’assessorar-te en el procés de sol·licitud de la subvenció del Kit Digital i brindar-te les solucions que el teu negoci necessita.