Actualitat
Actualitat
Javajan. Per què és important tenir una pàgina web responsive?

 

Tenir un disseny responsive o ser responsive, significa estar adaptat als dispositius mòbils, és a dir, adaptar les pàgines web a les diferents mides de les pantalles dels dispositius. Amb aquesta adaptació, es millora l’experiència de l’usuari i el posicionament a Google. A més, Google prioritza les pàgines responsive oferint un millor posicionament i penalitza a les pàgines sense responsive.

Abans de saber per què és important tenir una pàgina web responsive, creiem que és necessari tenir present algunes dades sobre els dispositius mòbils:

– Els usuaris destinen un 69% del seu temps al telèfon mòbil.

– El 69% dels consumidors de tot el món d’entre 18 i 39 anys utilitzen els mòbils per investigar sobre productes abans de comprar.

– El 90% dels catalans prefereixen accedir a Internet amb un dispositiu mòbil abans que amb un ordinador.

7 de cada 10 persones busca informació a Internet a través del seu telèfon mòbil.

Cada vegada és més important tenir una pàgina web responsive per tal que els usuaris puguin visitar i navegar per la pàgina sense cap problema des de qualsevol dispositiu. El fet d’adaptar-se a totes les pantalles, estalvia la pèrdua de nombre de visites a la web mitjançant el mòbil.

A continuació, us oferim alguns avantatges:

– Millora l’experiència de l’usuari i de navegació: El factor més important a tenir en compte és l’experiència de l’usuari, per tant, oferint una bona experiència millorarà la imatge de la marca i aconseguirem que l’usuari navegui durant més temps a la nostra web. En cas contrari, l’usuari abandonarà la web de seguida.

– Evita duplicar els continguts i afavorir el SEO: Tenir una versió per a ordinadors i una altra per a mòbils, perjudica el SEO. Per això, amb el disseny responsive evitem la duplicació dels continguts.

– Xarxes socials: Està demostrat que un 70% dels usuaris accedeixen a les xarxes socials a través dels dispositius mòbils. Per això, cal que la web estigui adaptada i així l’usuari pugui compartir el contingut immediatament.

Finalment, com podeu veure, cada vegada és més important tenir una pàgina web responsive, és per això, que des de Javajan us podem oferir el servei d’adaptar el vostre web a tots els dispositius mòbils.

Entradas Relacionadas