Actualitat
Actualitat
Javajan. 10 anys de Google Chrome: Nova versió

El 2 de setembre de 2008, Google va presentar el seu primer navegador web, el qual actualment compta amb més de 2.000 milions d’usuaris. Per celebrar el 10è aniversari, ha anunciat importants novetats a la nova versió de Chrome 69. Les novetats d’aquesta versió són en l’àmbit de disseny i de la seguretat i rendiment.

– NOU DISSENY:

La nova versió de Google Chrome 69, a nivell de disseny presentarà una nova paleta de colors amb motiu del seu aniversari i noves icones. El disseny tindrà una gran presència de color blanc i a la barra de cerca apareixerà el logotip de Google en lloc d’una lupa. A més, oferirà a les pestanyes de cerca un aspecte més arrodonit.

– MÉS SEGURETAT I RENDIMENT:

Pel que fa a la seguretat d’aquesta versió, hi haurà els següents canvis:

El cercador deixarà de mostrar “HTTP” o “HTTPS” a les pàgines web, i mostrarà l’avís “No és segur” cada vegada que els usuaris accedeixin a una web no segura. En el cas de ser una web segura, no es mostrarà cap avís assegurant que la web és segura, perquè això comenci a ser normal.

El segon canvi pel que fa a la seguretat, és la gestió de contrasenyes. A partir d’ara, les claus d’accés, direccions, números de telèfons, etc, es guardaran al compte de Google i es podrà accedir a elles des de la barra d’eines. En el moment de crear una nova contrasenya, Chrome et podrà generar una contrasenya segura i guardar-la al núvol a través de tots els dispositius.

– NOVETATS EN EL NAVEGADOR:

En el cas del navegador, Chrome oferirà respostes automàtiques a les cerques des de la barra de cerca. Amb aquest canvi, no caldrà entrar a la pàgina web per trobar la resposta, sinó que des de l’URL ja tindrem la resposta sense haver d’abandonar la pestanya actual.

Entradas Relacionadas