Actualitat
Actualitat
Javajan. Nova pàgina web per la plataforma de fidelització Moneder
Un dels últims projectes que hem realitzat a Javajan és el re-disseny de la web per la plataforma de fidelització Moneder.

La nova pàgina web: www.moneder.cat s’ha realitzat amb WordPress, el CMS (Content Management System) més utilitzat actualment, tot i que hi ha una part de la web programada amb php (Hypertext Preprocessor).

Per redissenyar la nova web han fet falta uns requisits tècnics que han estat renovar l’ imatge de Moneder, donant-li un aspecte més modern i net a la web, unificar i organitzar els continguts de manera més entenedora per a l’usuari.

Així doncs, a primera vista veiem que s’ha renovat el logotip, s’ha redissenyat l’imagotip, donant-li un aspecte més net. D’aquesta manera l’imagotip ens pot recordar a una moneda que entra dins d’una guardiola, butxaca o moneder.

Logo Moneder

Pel que fa al re-disseny de la web, s’ha millorat visualment l’aspecte d’aquesta utilitzant imatges molt personalitzades, unificant tipografies i facilitant la navegació pels diferents apartats de la web.

Tot i això, durant el desenvolupament de la nova web, un dels problemes que s’ha trobat ha estat integrar una sèrie de continguts php de l’antiga web dins del CMS del WordPress. Aquest contingut és el llistat d’associats i promocions, el qual està vinculat l’APP de Moneder, i necessitàvem traslladar-ho a la nova web. Aquest problema s’ha solucionat personalitzant la plantilla de WordPress i ens ha permès integrar-ho correctament.

Finalment, el resultat és el que es pot observat entrant a la web de Moneder.cat, i a continuació el tècnic ha realitzat una valoració total del projecte: “Ha sigut un repte redissenyar la web d’una plataforma consolidada com és la de Moneder.cat. A més, el resultat ha estat satisfactori i valoro positivament la renovació de la nova web.”

Entradas Relacionadas