Actualitat
Actualitat
Javajan. Nou servei d’acompanyament digital

 

A Javajan hem tornat de vacances amb més energies que mai, tenim moltes ganes de seguir treballant en els projectes web i apps actuals i futurs, però també volem fer un pas més i oferir als nostres clients un nou servei d’acompanyament digital. A partir d’ara serem proactius i farem propostes concretes per millorar el disseny i la programació de les vostres webs, també el posicionament orgànic i l’estratègia de mk digital.

Sabem que per vosaltres és complicat poder estar sempre al dia i tenir-ho tot actualitzat, per això us volem oferir aquest nou servei, perquè pugueu treure sempre el màxim rendiment de la vostra web i de totes les eines de marketing digital que utilitzeu.

Aquest nou servei d’acompanyament digital es traduirà en propostes concretes per mantenir la vostra pàgina web actualitzada:

  • A nivell de programació interna, us assessorarem en aquelles accions a fer per assegurar que la pàgina web estigui actualitzada, que tot funcioni i s’executi correctament, i també us explicarem noves funcionalitats a incorporar per millorar el rendiment de la web.
  • A nivell visual, us indicarem el què es pot fer per aconseguir que la pàgina tingui un disseny més atractiu, i que faciliti la correcta navegació a l’usuari segons els requeriments actuals.
  • També revisarem els aspectes de SEO que ajuden a posicionar la web en les primeres posicions de Google, i us proposarem accions a fer per poder millorar el posicionament orgànic de la vostra pàgina i aconseguir visites de qualitat que es transformin en accions concretes, com omplir un formulari o comprar.

Pel que fa al marketing digital, analitzarem com gestioneu les vostres xarxes socials, i us recomanarem accions i estratègies per millorar la presència de la vostra marca on-line i posicionar-la correctament, per així aconseguir més fidelització per part de la vostra audiència i també nous clients potencials.

A Javajan us podem donar resposta i solució en el manteniment i de la vostra web i en la vostra estratègia de marketing digital, a través de paquets d’hores mensuals, per poder-vos acompanyar i guiar en aquest món tan canviant, però tant imprescindible actualment, perquè les marques han de ser allà a on són els seus clients, i avui els clients són on-line.

 

Entradas Relacionadas