Actualitat
Actualitat
Javajan. Javajan col·labora al Challenger de l’Academia Sánchez Casal

Javajan ha tancat l’acord com a partner tecnològic amb l’Academia Sánchez Casal (https://www.sanchez-casal.com). Aquesta té acadèmies arreu del món: Espanya (Barcelona), Estats Units (Florida i Atlanta) i la Xina (Nanjing).

L’Academia Sánchez Casal és un referent mundial pel seu sistema únic en el món d’entrenament. A més, compta amb la Fundació Emilio Sánchez Vicario, una institució privada i sense ànim de lucre per impulsar a través de l’esport i l’educació el desenvolupament personal i la inclusió social, i fomentar el tenis entre les persones amb discapacitats físiques, intel·lectuals o sensorials, així com persones amb escassos recursos econòmics.

Actualment, Javajan està desenvolupant les pàgines web de l’Academia Sánchez Casal, amb l’objectiu de crear una nova estructura per fer-les més usables i adaptades a les noves tecnologies.

A partir d’aquesta col·laboració amb l’Academia Sánchez Casal, Javajan participarà com a partner a la segona edició del Challenger ATP Sánchez Casal que es disputarà del 30 de setembre al 6 d’octubre a l’Academia de Emilio Sánchez i Sergio Casal.

A més, Javajan serà present al I Concert benèfic de la Fundació Emilio Sánchez Vicario el dijous 3 d’octubre amb OBK i Abbey’s Beat.  L’import de les entrades anirà destinat a les Escoles d’Esport Adaptat per a persones amb discapacitat, de la Fundació Emilio Sánchez Vicario.

 

Entradas Relacionadas